Υπηρεσίες

Εμφυτευματολογία

Η Εμφυτευματολογία είναι ο εξειδικευμένος τομέας της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται αποκλειστικά με την αποκατάσταση απολεσθέντων δοντιών με οδοντικά εμφυτεύματα.

Χειρουργική Στόματος

Ο τομέας της Χειρουργικής Στόματος περιλαμβάνει τη χειρουργική παθολογία και εγχειρητική της στοματικής κοιλότητας. Ασχολείται με παθήσεις και νοσήματα που αντιμετωπίζονται με χειρουργική επέμβαση εντός των ορίων του στόματος.

Αισθητική Οδοντιατρική

Ο τομέας της Αισθητικής Οδοντιατρικής περιλαμβάνει οδοντιατρικές εργασίες που έχουν στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και των γύρω ιστών. Πρωτίστως επικεντρώνεται στη διόρθωση του χρώματος, της θέσης, του μεγέθους, του σχήματος και της σύγκλεισης των δοντιών καθώς και στην αρμονία τους με τους περιβάλλοντες ιστούς του στόματος με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός όμορφου και υγιούς χαμόγελου.

Γενική Οδοντιατρική

Ο τομέας της Γενικής Οδοντιατρικής περιλαμβάνει οδοντιατρικές εργασίες που έχουν στόχο την αποκατάσταση της υγείας και της λειτουργίας των ιστών της στοματικής κοιλότητας. Ο ρόλος του γενικού οδοντιάτρου είναι η μελέτη, η διάγνωση, η πρόληψη και η θεραπεία ασθενειών, διαταραχών και καταστάσεων της στοματικής κοιλότητας που αφορούν τα δόντια, το βλεννογόνο του στόματος καθώς και άλλων γειτονικών δομών και ιστών (πχ. κροταφογναθική άρθρωση).

Back to top